"Maak een grote indruk met een klein budget"

logo inovatef

Onze ambitie is duidelijk: Elke ondernemer verdient het online te gaan. Wil je eerst vergelijken met andere partijen? Groot gelijk heb jij. Want dat hebben wij ook gedaan.

De digitale markt in Europa groeit aan hoge snelheid. Het is dus belangrijk dat jij als Europese ondernemer meegroeit. Een professionele en budgetvriendelijke website zet je sterker in de digitale markt. Je hebt een klein budget, maar toch wil je een mooie, professionele website? Gelijk heb je, want een website is jouw online uithangbord waarmee je een blijvende indruk achterlaat bij (potentiële) klanten.

Voor een voordelige prijs krijg je bij Inovatef een complete website. Helemaal zoals jij het wilt. Ben je tevreden over het ontwerp, dan zetten wij je site online. Daarna mag je uiteraard blijven rekenen op onze service, wijzigingen en onderhoud… alles zit in de prijs inbegrepen.

“Wij weten als zelfstandige hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn. onze passie is om ondernemers met kleine budgetten te ondersteunen in hun online zichtbaarheid.”

Made with ❤ by Inovatef. Copyright 2018 © All rights Reserved. - Alle op deze website genoemde prijzen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld.