fbpx

Mis geen klanten online,

met een website op maat​.

Ons ALL-IN website pakket is ideaal voor ondernemers die een effectieve en professionele website willen tegen een scherp tarief. 

Pas gemakkelijk je website aan

Je werkt op een krachtige CMS systeem waar je van gaat houden. En het allerleukste, er is geen technische kennis voor nodig. Het is dus écht heel eenvoudig!

Goed zichtbaar op elke apparaat

Wij zorgen ervoor dat je website responsive is. Dit maakt dat het zich perfect op elk mobiel, tablet, desktop en laptop aanpast. Volledig in je eigen huisstijl is. 100% uniek!

Gebouwd door professionals

Onze ervaren professionele vormgevers bouwen jouw website perfect op maat, precies zoals jij en jouw klanten het willen hebben.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Wij zorgen voor een aanmelding op Google voor een snelle indexering van jouw website. Ook zorgen wij voor zoekmachine vriendelijke url’s.

Modules & functionaliteiten

Je plaats een foto op instagram en wilt dat deze automatisch op je website komt? Geloof mij, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Hosting, mails, service & updates

Indien je moeilijkheden hebt bij het updaten van je website stuur ons dan eenvoudig een email. Wij passen deze KOSTELOOS voor je aan.

ALL-IN Premium website:

€ 240,- per jaar

Ons ALL-IN Premium pakket is ideaal voor ondernemers die een professionele website geheel op maat wensen. We starten met het ontwerp vanuit een blanco pagina.

Na een uitgebreid designoverleg met de vormgever stellen we enkele ontwerpen voor. Wij beginnen dus eerst met het ontwerp en dan pas bouwen we na jouw akkoord. Daarnaast komen we ook langs bij jou om professionele foto’s te trekken van jouw onderneming. Ook maken we gebruik van shutterstock foto’s. En de Google pagespeed optimalisatie van jouw website zal supersnel zijn!

Je werkt op een krachtige CMS systeem waar je van gaat houden. En het allerleukste, er is geen technische kennis voor nodig. Het is dus écht heel eenvoudig! Echte alle inhoud kan je perfect aanpassen. Daarnaast kan je zoveel afbeeldingen en video’s plaatsen als je wilt. Call to action knoppen toevoegen voor meer dynamiek is easy! Naast het feit dat het technisch geoptimaliseerd is voor Google, is het ook nog Tablet optimized. Dus ook via je tablet kan je jouw website updaten!

Je plaats een foto op facebook en of Instagram en je wilt dat deze ook geplaatst wordt op je website? Handmatig plaatsen zou veel tijd kosten, tenzij je onze Social media Share module gebruikt! Deze module doet alles automatisch voor jou! Telkens wanneer jij iets post op social media, wordt deze ook op je website geüpdate. Of had je graag een mooie weergave van jouw projecten op je website? Of wil je dat het mogelijk is om je website in verschillende talen te hebben? Geloof mij, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij zorgen voor een aanmelding op Google voor een snelle indexering van jouw website. Dankzij de tool Google Analytics zie je ook hoeveel bezoekers je hebt. Om je website dan nog beter vindbaar te maken zorgen wij voor zoekmachine vriendelijke url’s. De Keyword Checker stelt per pagina de trefwoorden perfect in. En ook omdat het soms nodig is, een alternatieve url generator.

Laten wij hiermee beginnen.. ONBEPERKTE service per mail en telefoon. Indien je moeilijkheden hebt bij het updaten van je website stuur ons dan eenvoudig een email. Wij passen deze KOSTELOOS voor je aan. En wij menen het echt wanneer wij het hebben over kosteloos.

undefinedResponse garantie binnen 6 uur
undefined Eigen domeinnnaam
undefined 4.000 MB voor je website
undefined 2.000 MB voor je mails
undefined Backups van om de 4uur
undefined Beveiligingsupdates
undefinedPeriodieke technische updates voor Google 

(incl SSL certificaat)

Made with ❤ by Inovatef. Copyright 2018 © All rights Reserved. - Alle op deze website genoemde prijzen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld.