Webshop laten maken € 1750,-

Inclusief betalingsmodule, categorieën, kortingsbonnen en nog veel meer...

Alles wat je nodig hebt om online te verkopen

Wij bouwen professionele webshops voor ambitieuze  ondernemers die doelgericht aan de slag willen met hun webwinkel. Alles wat je nodig hebt om online te verkopen krijg je van ons. Onze vormgevers zorgen voor een fantastisch design en het systeem verzeker je van een perfect werkende webshop.

Jouw webshop heeft maar 1 doel: Zo veel mogelijk producten online verkopen. De webshop is dus voorzien van alle nodige modules om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen. Onze eenvoudige beheersysteem zorgt ervoor dat je een overzichtelijke controle hebt over de bestellingen en betalingen.

Productenbeheer

Makkelijk producten toevoegen, aanpassen en de voorraad bijhouden in een of meerdere productgroepen.

Voorraadbeheer

Je voorraad wordt continue bijgehouden. Voorraad laag? of uitverkocht? Dan meld de webshop dat en krijg je hierover een bericht via mail!

Categoriebeheer

Producten overzichtelijk weergeven in verschillende categorieën zodat klanten makkelijk en snel kunnen bestellen.

Product variaties

Hetzelfde product maar dan met andere kleur of smaak, vorm of grootte? Stel eenvoudig je product samen met productvariaties.

Korting & promoties

Bedenk zelf kortingsbonnen & acties en deel ze uit. Zo genereer je nog meer klanten en omzet in je webshop.

Bestellen & betalen

Via extensies beheer je makkelijk alle bestellingen en betalingen en pas je de status van de bestellingen aan voor je klanten.

Made with ❤ by Inovatef. Copyright 2018 © All rights Reserved. - Alle op deze website genoemde prijzen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld.